Archief

Avondje Tour du Jour voor 125 euro

Wie in juli een uitzending van het tv-programma Tour du Jour in de studio op het Wilhelminaplein in Naaldwijk wil bijwonen, moet daarvoor 125 euro neer (laten) tellen. Er wordt namelijk een pakket aangeboden waarbij voor tien studioplaatsen een bedrag van 1.250 euro (exclusief 19% BTW) geldt. Dit valt te lezen op de nieuwe website www.westlandtourdujour.nl, die onder supervisie van Westland Marketing is gelanceerd.

Een ander pakket kent een begin om 16.00 uur met Bakkiefietsen of een ritje op de Solex, daarna een diner in een restaurant nabij de studio en tot slot het bijwonen van de uitzending. Dit kost bij tien personen 2.000 euro.

Voor Westlandse tuinbouw- en handelsbedrijven zijn er mogelijkheden om zelf in beeld te komen. Op de dag van uitzending komt publiekslieveling Gert Jakobs bij het bedrijf langs voor de opnames van een beeldverslag van 45 seconden dat tijdens Tour du Jour wordt uitgezonden. Bedrijven die daar minimaal 5.000 euro voor over hebben, kunnen dan met korting studiokaarten voor medewerkers en/of relaties bestellen.