Archief

Zondagvoetbal: Westlandia verliest, spanning in 3C groeit

Hoofdklasse A

Ondanks verlies tegen ADO '20 zakt Westlandia niet op de ranglijst. De 3-5 nederlaag werd gecompenseerd doordat alle directe concurrenten gelijk speelden. De Westlanders handhaven dus de twaalfde positie, maar moeten oppassen: het gat met nummer één na laatst Purmersteijn is nu nog maar twee punten. Daarentgen is het verschil met de veilige tiende positie maar vier punten.

Eerste klasse B

VELO had op eigen terrein een eenvoudige middag tegen VUC. De thuisploeg ondervond weinig weerstand van de Hagenaars en met name Jeffrey Beukenholdt wist daarvan te profiteren. VELO handhaaft door de zege de vijfde positie. In theorie kan VELO nog nacompetitie halen,e chter dan moet alles voor de debutant meezitten in het restant van de competitie.

Derde klasse C

Schipluiden blijft koploper, maar blijft de hete adem van Den Hoorn in de nek voelen. Schipluiden boekte een zakelijke zege op Laakkwartier, maar concurrent Den Hoorn werkte met een monsterzege op Verburch flink aan het doelsaldo. Aan Hoornse zijde was met name Michiel Draaisma met vier treffers de gevierde man. Schipluiden heeft met nog drie wedstrijden te spelen één punt voorsprong.

Verburch moet met een schuin oog naar de elfde plaats kijken. Het verschil is vijf punten in het voordeel van Verburch.

Karakteristieken

Westlandia - ADO'20 3-5 (2-1)

Jorno Reurink, Ferdi Sönmez, Mathijs Benard



Velo - VUC 4-0 (2-0)

Jeffrey Beukenholdt (2), Melvin van der Zijde, Marco van den Burg



Verburch - Den Hoorn 0-9 (0-5)

Sjoerd van Velzen (2), Michiel Draaisma (3), Donny van den Bos (2), Aldo Carta, eigen doelpunt



Laakkwartier - Schipluiden 0-2 (0-0)

Bart Boks, Leon van der Zalm

Categorieen:
Algemeen