Archief

Honselersdijkers gewond bij vechtpartij

Twee Honselersdijkers zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag in het ziekenhuis terechtgekomen na een vechtpartij voor de deur van het uitgaanscentrum Ockenburgh op het Wijndaelerduin in Den Haag. De politie hield daar omstreeks 3.30 uur acht mannen in de leeftijd van 16 tot 22 jaar aan. Die mannen zijn afkomstig uit Den Haag, Delft, Honselersdijk, Naaldwijk en Hellevoetsluis.

Toen de agenten na een melding ter plaatse kwamen, was een grote groep personen nog aan het vechten op de parkeerplaats van de uitgaansgelegenheid. Agenten brachten de vechtende personen onder controle en hielden hierbij drie mannen aan. Tegelijkertijd reed een aantal personen weg; vier van hen hield de politie eveneens aan.

Op het parkeerterrein werden drie slachtoffers aangetroffen. Twee van hen, allebei 18-jarige mannen uit Honselersdijk, zijn vervoerd naar het ziekenhuis. De een met verwondingen aan zijn hoofd, de ander met verwondingen aan zijn onderarm.

Alle bezoekers van de uitgaansgelegenheid werden bij het naar buiten komen gefouilleerd. Hierbij is een persoon aangehouden voor het bij zich dragen van een mes. Alle verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en zitten nog vast voor verhoor. De toedracht van de vechtpartij is nog onduidelijk.

De recherche van Bureau Loosduinen onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Wie andere informatie heeft die de politie kan helpen bij het onderzoek, wordt gevraagd contact op te nemen via nummer 0900-8844. Dat kan desgewenst ook anoniem op nummer 0800-7000.