Archief

Samenwerking FC 's-Gravenzande en Golfclub Westland

Voetbalvereniging FC 's-Gravenzande en Golfclub Westland hebben afgelopen weekeinde een samenwerkingsovereenkomst getekend voor onbepaalde tijd. Beide sportverenigingen hopen op die manier meer voor elkaar te kunnen betekenen.

De golfclub kan vanaf nu gebruik maken van het clubgebouw van FC 's-Gravenzande. Voorheen maakte de vereniging al gebruik van de velden voor trainingen en wedstrijden. "Maar we wilden de club iets meer bieden, zodat ze ook kunnen vergaderen en bijvoorbeeld clinics in het gebouw kunnen geven," laat voorzitter Leo van de Lans namens voetbalvereniging FC 's-Gravenzande weten.

Ook de voetbalvereniging zal volgens hem voordeel halen uit de samenwerking. "Op deze manier kunnen we in deze financieel moeilijke tijden toch meer inkomsten genereren," vult Van der Lans aan.

De preses liet verder weten dat er meerdere organisaties zijn geweest die hebben aangeklopt bij de voetbalclub. Zo heeft de Westlandse Oldtimer Club 'Het Barrel' laten weten ook interesse te hebben in een samenwerking en ook de Plusbus voor het seniorenvervoer binnen het Westland zou gebruik willen maken van het terrein van de vereniging. "We willen echter van de gemeente graag weten wat wel en niet is toegestaan. Wethouder Jan Bogaard heeft wel aangegeven positief tegenover dit soort initiatieven te staan."