Flynth Westland Cup: HVC'10 naar tweede ronde

HVC'10 heeft zonder al te veel problemen de tweede ronde bereikt van de Flynth Westland Cup. De Hoekse titelkandidaat in de tweede klasse C won van de zondagafdeling van Naaldwijk, hekkensluiter in de vierde klasse D.

HVC'10 won uiteindelijk met 6-1 en alle doelpunten waren van Hoekse fabricaat. Robin van Zanten opende in de tweede minuut de score waarna Edwin Koornhof de 1-1 op het scorebord bracht. De 2-1 ruststand kwam op naam van Dennis Boon. Na de pauze liet HVC'10 de opponent kansloos door nog vier keer tot score te komen. Naaldwijk speelde nagenoeg de gehele tweede helft met een man minder.

In de tweede ronde is Den Hoorn op 8 mei aanstaande de tegenstander.

Karakteristieken:

HVC'10-Naaldwijk (zo) 6-1 (2-1)

Robin van Zanten 1-0, eigen doelpunt Edwin Koornhof 1-1, Dennis Boon 2-1, Jasper van der Schilt 3-1 (strafschop), Wesley van der Est 4-1, Danny Kolp 5-1, Brian Timmermans 6-1