Uitslagen amateurvoetbal Paasmaandag

In eerste klasse B verloor Velo in Badhoevedorp van Pancratius met 3-2. Velo kwam op een 1-0 voorsprong via Melvin van der Zeijden, maar in de tweede helft kwam de thuisploeg knap terug.

Den Hoorn deed wat het moest doen en won in Den Haag met 4-1 van Wateringse Veld. Door dit resultaat staan zij slechts één punt achter koploper Schipluiden. Afgelopen zaterdag wist Den Hoorn eveneens met 4-1 het inhaalduel te winnen van GSC Esdo.

Verburch verspeelde een 3-1 voorsprong tegen Hoekpolder. De wedstrijd eindigde in 3-3 gelijkspel. De ploeg van trainer Christiaan Hoogeweij blijft op een zevende plaats staan.

Quintus boekte in de vierde klasse D een eenvoudige 4-1 zege op Delfia. Na 23 minuten stond het voor de Heulse formatie al 3-0.