Archief

Nieuw betaalsysteem veerdienst Maassluis

De Veerdienst tussen Maassluis en Rozenburg krijgt een nieuw betaalsysteem waarmee op een kaart zowel een maandabonnement als een saldo geplaatst kan worden. Met het nieuwe systeem kan bij de automaat ook een enkele reis gekocht worden met de pinpas. Op dit moment wordt er ook al met passen betaald, maar kunnen er alleen abonnementen op worden gezet.

De saldopas kan voor alle vormen van vervoer worden gebruikt, dus zowel als voetganger, fietser of automobilist kan met de pas betalen. Ook met de oude passen kan gewoon nog bij de automaat betaald worden. De klant kan het saldo of het abonnement van de oude pas dan ook gewoon opmaken.

"Maand- en saldopashouders zijn beduidend goedkoper uit en het veer biedt een heel milieuvriendelijke manier van reizen ten opzichte van omrijden. We willen dit graag bevorderen", aldus Manager Water van Connexxion Maurice van der Meché.

De maand- en/of saldopas kan aangevraagd worden via internet of via het personeel van het veer en afgehaald worden bij het veerkantoor in Maassluis.

Categorieen:
Maassluis Algemeen