Archief

Dit weekend 13.375 euro voor goede doelen

Het afgelopen weekend heeft ruim 13.375 euro voor goede doelen opgeleverd. Op verschillende plekken in de regio werden acties georganiseerd om geld in te zamelen.

In 's-Gravenzande werd bij Bar de Promenade een actie gehouden voor Kika. Er konden spelletjes worden gespeeld, er werd geschminkt en er was een loterij. In totaal werd er 8.175 euro opgehaald voor het goede doel.

Afgelopen zaterdag werden er twee spanningmarathons gehouden. In Sportcentrum Allround Den Hoorn haalde Alphe d'HuZes' Team Midden-Delfland 2.500 euro op, wat ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding. Ook werd er in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk gefietst. Hiermee haalde RoparunTeam FloraHolland 1.100 euro op.

Ook werd er gebridged voor het goede doel. Deze actie werd gehouden in Fleuresto op het terrein van FloraHolland in Honselersdijk en stond in het teken van de Ride for the Roses. Hierbij werd 1.600 euro opgehaald.

Overigens werd na dit weekend bekend dat de paasactie van Team Westland voor Alphe d'HuZes 28.750 euro heeft opgeleverd. Dit bedrag werd de afgelopen weken opgehaald door in totaal acht workshops bloemschikken te geven.