Archief

Michiel Vogelaar nieuwe voorzitter VOG

Kees Duivestein (Fresh Projects) heeft donderdag de voorzittershamer van de Vereniging Ondernemend 's-Gravenzande overgedragen aan Michiel Vogelaar (EVS-advocaten). Dat gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering in de Werkplaats in 's-Gravenzande. De eerste handeling van de nieuwe voorzitter was het decoreren van Duivestein met de erelidspeld.

In zijn afscheidsrede zei Duivestein dat er nog veel te doen is. "VOG is zes jaar geleden uit IBG ontstaan. De grootste uitdaging was om vanuit een ingeslapen situatie met 25 industriƫle leden, weer een actieve club op te bouwen die gestaag groeit. We hebben nu een vaste basis van honderd ondernemers. Als boodschap zou ik mee willen geven dat belangenbehartiging een verdere impuls nodig heeft. Er liggen belangrijke dossiers, zoals de ontsluiting van Teylingen."

Duivestein onderstreepte zijn woorden door Vogelaar symbolisch een schep te overhandigen. In de kantine van de Werkplaats verrichte Duivestein zijn laatste officiƫle handeling door bestuurslid Rien Mussche te benoemen tot erelid.

Vogelaar zei ervoor te willen zorgen dat de geluiden van onze ondernemers duidelijk en krachtig worden overgebracht aan de gemeente en andere overkoepelende organisaties. "Ik wil onze ondernemers een platform blijven bieden waar ze op een leuke manier kennis met elkaar kunnen maken en zaken met elkaar kunnen doen."

Categorieen:
's-Gravenzande Algemeen