Archief

'Schietbaan in sportcomplex te duur'

Het is te duur om een schietbaan te betrekken in de plannen voor een multifunctioneel sportcomplex in Maasland. Dat zegt initiatiefnemer Frank Bierkens van Ambition Sportburo in reactie op kritiek naar aanleiding van de presentatie over de plannen van dinsdag.

Bierkens vertelde donderdag op WOS Radio dat een ondergrondse schietbaan met een groot aantal vierkante meters wel mogelijk is, maar de realisatie van het sportcomplex een stuk duurder zou maken. Hetzelfde geldt voor het inrichten van ruimte voor de duivenvereniging, die ook veel ruimte in beslag zou nemen.

Volgens de plannen zou het sportcomplex op het huidige parkeerterrein van MVV '27 moeten komen. Het gaat om een gebouw met twee lagen en ruimte voor turnvereniging NTO, voetbalclub MVV '27 en muziekvereniging Euterpe.

Verschillende aanwezigen bij de presentatie van dinsdag misten de financiƫle onderbouwing van het plan. Hierover zei Bierkens dat hij simpelweg een idee heeft geopperd, waarop kan worden voortgeborduurd indien er voldoende animo blijkt.

Categorieen:
Maasland Algemeen