Archief

De Naald vindt sponsor voor kweekvijver

Westlandtheater De Naald heeft in Rabobank Westland een nieuwe sponsor gevonden voor een reeks van 35 voorstellingen in de kleine zaal, bedoeld als 'kweekvijver van talent'. Fred van Heyningen, directievoorzitter Rabobank Westland en theaterdirecteur Nico Baars zetten woensdag hiervoor hun handtekening onder een samenwerkingsovereenkomst.

Onder de noemer 'Rabo Talenten Concours' zullen relatief onbekende artiesten de komende drie jaar de kans krijgen om hun talenten te tonen. "Een zoektocht is vol risico's. Natuurlijk financieel, want onbekend maakt vaak onbemind. Dus het publiek moet mee durven gaan. En als ze komen, dan levert het ook nog eens wisselende avonden op", aldus Baars.

Het publiek krijgt na afloop van een voorstelling een stemformulier, waarop de waardering voor de voorstelling kan worden aangeven. Aan het einde van het seizoen krijgt de artiest die door het publiek als hoogst gewaardeerd wordt, van de Rabobank een stimuleringsprijs van 1.000 euro en van De Naald de garantie dat hij of zij het seizoen erna opnieuw kan komen spelen.

Categorieen:
Westland Algemeen