Archief

Achtervolgingen na bedrijfsinbraak

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag rond 1.00 uur vier verdachten aangehouden op verdenking van een bedrijfsinbraak in een loods, aan de Zanddijk in 's-Gravenzande. Een getuige zag dat meerdere personen zich verdacht gedroegen nabij een loods, waarop deze de politie belde.

De getuige zag dat een of meer mannen op het dak klommen. Alle beschikbare politie-eenheden omsingelden het pand, waarna enkele agenten een onderzoek instelden. Zij troffen een 23-jarige Hagenaar aan die bij het zien van de agenten probeerde te ontkomen. Hij kon na een korte achtervolging worden aangehouden. Ook twee andere verdachten, een 23-jarige Haagse en een eveneens 23-jarige Hagenaar, konden na een korte achtervolging per auto op de Langestraat worden aangehouden.

Deze verdachten hadden kans gezien om weg te komen, maar stuitten op politieagenten die het gebied verder hadden afgesloten. Een vierde verdachte, een 27-jarige Hagenaar, hoopte via een nabij gelegen sloot te ontkomen. Hij werd, kletsnat, in de boeien geslagen.

Categorieen:
's-Gravenzande Algemeen