Archief

Verhalen op de Zandmotor

De Culturele Raad Monster vult de tweede editie van Ku(n)stwerk op 2e paasdag (9 april) met 'Storytelling op de Zandmotor'. Het thema van deze kunstmanifestatie is 'Zon, Zee en Zand'.

Zeven bekende verhalenvertellers uit de regio staan op verschillende plekken op de Zandmotor en vertellen hun verhaal in ongeveer tien tot vijftien minuten. Daarna kunnen de bezoekers van het evenement naar de volgende verteller wandelen.

De start is om 13.00 uur. Aan het eind van het evenement, om ongeveer 16.00 uur, wordt het eerste exemplaar van het boekje Ku(n)stwerk gepresenteerd. Het boekje is bedoeld als kunsteducatie en vastlegging van het vorig jaar gehouden Ku(n)stwerk. De verhalenvertellers zijn Rob Lefeber, Rik Comello, Lex Thoen, Astrid Hamel, Petri Jakobs, Satya van Dooren en Anneke Duyvesteijn.

Kaarten zijn uitsluitend via een e-mail naar info@cultureleraadmonster.nl te bestellen onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer en het aantal personen. De kosten zijn 17,50 euro (tot 21 jaar 10 euro) per persoon. Dat is inclusief versnaperingen en één exemplaar van het Ku(n)stwerk boekje per (huis)adres. Het totaalbedrag moet overgemaakt worden op rekeningnummer 32 32 50 483 t.n.v. Culturele Raad Monster te Monster. Wanneer het geld is ontvangen, krijgt u een bevestiging van deelname.

Categorieen:
Monster Algemeen