Archief

Zondagvoetbal: Den Hoorn houdt druk op Schipluiden

Hoofdklasse A

De trainerswissel bij Westlandia heeft nog geen effect gehad op het resultaat van de Naaldwijkers. In Rotterdam eindigde het treffen tegen sc Feyenoord in een 3-1 nederlaag. Westlandia blijft twaalfde op de ranglijst en heeft nog zes wedstrijden om het vege lijf te redden.

Eerste klasse B

VELO heeft tegen het laaggeklasseerde HVV een 1-1 gelijkspel behaald. De Wateringers deelden voor de tweede keer dit seizoen met de opponent. VELO blijft vierde op de ranglijst.

Derde klasse C

Alle drie regiovertegenwoordigers wisten hun wedstrijd te vinden. Den Hoorn was op stoom tegen het arme Oranjeplein/Postduiven. De teller bleef bij 11 staan voor Den Hoorn. De tegenstander scoorde niet. Schipluiden blijft koploper met zeven punten voorsprong op de dorpsgenoot. Overigens heeft Schipluiden twee westrijden meer gespeeld. Voor de tweede keer op rij won Schipluiden met miniem verschil. Op eigen veld werd GSC Esdo met 1-0 verslagen. Verburch won de subtopper van VCS. De Poeldijkers wonnen met 3-2 van de voormalige koploper.

Vierde klasse D

Quintus won thuis van SVPDW. De Schiedammers werden met een 4-0 nederlaag naar huis gestuurd. Quintus blijft meedoen om het kampioenschap. Streekgenoot Naaldwijk kwam dit weekend niet in actie.

Karakteristieken

SC Feyenoord - Westlandia 3-1 (2-0)

Ferdi Sönmez

HVV - Velo 1-1 (1-1)

Ivo van Holstein

Schipluiden - GSC Esdo 1-0 (0-0)

Marcus Post

Verburch - VCS 3-2 (1-0)

Jordy Zwinkels, Erwin de Vos, Sander van der Burg

Den Hoorn - Oranjeplein 11-0 (4-0)

Stefan Berkhout, Donny van den Bos, Michiel Bruinsma, Jerry Bentvelsen, Michiel Draaisma (2x), Danny Slot, Donny van den Bos, Michiel Draaisma, Azdin Achalhi (2x)

Quintus - SVDPW 4-0 (1-0)

Dirk Verbeek, Dirk Zwinkels, Patrick Krens, Gino Zwirs

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen