Archief

Overige sporten: eindelijk winst Salamanders

Basketbal

Heren

Rayon 2e klasse

Westland Stars behaalde als hekkensluiter een fraaie overwinning op BV Oegstgeest. De gedeeld koploper ging in 's-Gravenzande onderuit met een miniem verschil: 52-51. Door de overwinning deelt Westland Stars de laatste plaats met het tweede team van Geen Eagles.

Dames

Regio eerste klasse B


Westland Stars behaalde de zevende overwinning van het seizoen. Bij BV Juventus werd met 52-42 gewonnen. Het verschil met koploper Divine bedraagt twee punten, echter Divine heeft twee wedstrijden minder gespeeld.

Tafeltennis

Tweede divisie C

Salamanders behaalde na twee nederlagen, twee puntendelingen de eerste overwinning van de voorjaarscompetitie. De overwinning op hekkensluiter Tanaka was hard nodig om weg te komen uit de onderste regionen. In Etten-Leur wonnen de Wateringers met 8-2.

Streekgenoot Smash behaalde een zeer verdienstelijk gelijkspel (5-5) tegen koploper Arnemuiden, dat voor het eerst na vijf speelronden niet kon winnen. Voor Smash betekende dit het derde gelijkspel op rij.

In deze klasse gaat Arnemuiden met 36 wedstrijdpunten nog steeds onbedreigd aan de leiding. Smash staat tweede met 28 wedstrijdpunten. Salamanders staat vierde met vier punten achterstand op Smash.

Categorieen:
Westland Algemeen