Archief

Loting kwartfinale districtsbeker KNVB

De KNVB heeft het programma voor de kwart en halve finales van het KNVB bekertoernooi voor district West II bekend gemaakt. De kwartfinales zullen op dinsdag 27 maart worden gespeeld.

Er zijn nog twee clubs uit de regio die in de race zijn voor de felbegeerde bokaal. Excelsior Maassluis plaatste zich eind februari voor de kwartfinale door de 2-1 winst op SHO uit Oud-Beijerland. Ook FC 's-Gravenzande pakte een ticket voor de volgende ronde. Die ploeg versloeg toen in eigen huis hoofdklasser Quick Boys met 5-4.

Op 27 maart spelen beide verenigingen een uitwedstrijd. FC 's-Gravenzande kan zich klaar gaan maken voor een pittig duel tegen hoofdklasser XerxesDZB (za) en Excelsior Maassluis reist af naar de amateurs van Feyenoord. Ook die spelen in de hoofdklasse.

Het totale programma ziet er als volgt uit:

1. Leonidas (zo) - GHC

2. XerxesDZB (za) -
FC 's-Gravenzande

3. Feyenoord AV -
Excelsior Maassluis

4. Zwaluwen Vlaardingen - RVVH


De halve finales vinden vervolgens plaats op dinsdag 1 mei. Daarin zullen de winnaars van duel 1 en 4 het tegen elkaar opnemen en de winnaars van 2 en 3. Uiteindelijk wordt de finale gespeeld op zaterdag 19 mei op het complex van DoCoS.