Archief

Zondagvoetbal: VELO verliest voor derde keer op rij

Hoofdklasse A

Westlandia blijft twaalfde op de ranglijst. De Naaldwijkse ploeg kon tegen Nieuwenhoorn niet tot winst te komen. In Hellevoetsluis nam de thuisploeg vlak voor rust een 2-1. Na de pauze sloeg Nieuwenhoorn opnieuw toe: 3-1. Westlandia kwam tot 3-2 maar het slotoffensief leverde geen resultaat op.

Eerste klasse B

VELO bleef voor de derde keer op rij met lege handen. Aan de Noordweg in Wateringen bleek UVS met 2-1 te sterk voor VELO. Door deze nederlaag is VELO gezakt van de tweede naar een gedeelde vierde plaats in haar klasse.

Derde klasse C

Verburch behaalde tegen Oranjeplein/Postduiven een regelmatige overwinning. De Poeldijkse ploeg won in Loosduinen met 3-1 van de hekkensluiter.

Schipluiden behaalde een nipte overwinning in Rijswijk. De koploper won in de slotminuten van Hoekpolder. Lang leek het duel op een 1-1 gelijkspel te eindigen, maar vlak voor tijd sloeg Schipluiden alsnog toe: 1-2.

De wedstrijd van Den Hoorn tegen GSC Esdo werd niet gespeeld. GSC Esdo is stilgezet door de KNVB.

Vierde klasse D

Naaldwijk wist voor de zestiende keer dit seizoen niet tot winst te komen. In Schiedam bleek Hargasport met 2-1 te sterk voor de hekkensluiter.

Streekgenoot Quintus kwam niet in actie dit weekend.

Karakteristieken

Nieuwenhoorn - Westlandia 3-2 (2-1)

Mathijs Bernard, Mike Brouwer



Velo - UVS 1-2 (0-1)

Mathijs Helderman



Oranjeplein/Postduiven - Verburch 1-3 (0-0)

Thom van Berkel, Tim van Luijk, Paul van Leeuwen



Hoekpolder - Schipluiden 1-2 (0-1)

Bart Boks, Tim Knijnenburg



Hargasport - Naaldwijk 2-1 (2-1)

Dylan Otto