Overige sporten: tafeltennisteams gelijk

Tafeltennis

Tweede Divisie C

Salamanders en Smash hebben hun vierde wedstrijd van de voorjaarscompetitie gelijk gespeeld. De Wateringers konden op bezoek bij TOV in Noordwijk niet inlopen op de concurrent. Door het 5-5 gelijkspel blijft Salamanders vierde op de ranglijst.Smash continueerde de tweede plaats door de puntendeling bij Tanaka in Etten-Leur.

Rugby

Ereklasse

The Hookers heeft het niet kunnen bolwerken in de uitwedstrijd tegen LRC Diok. In Leiden leed de Hoekse club een 16-9 nederlaag. Voor Eemland was er een kleine overwinning na 16 competitieronden. Aan het verlies van 24-21 tegen RC Hilversum hield de hekkensluiter het eerste punt van de competitie over.

Nu de reguliere competitie over is, kan The Hookers terugkijken op een mooi debuut jaar in de hoogste klasse van het rugby.

Basketbal

Regio eerste klasse B

Voogd/Westland Stars heeft de thuiswedstrijd tegen BV Voorne gewonnen. De 's-Gravenzandse ploeg behaalde de zesde overwinning van het seizoen. In de Westlandhal eindigde het duel in een 47-27 overwinning.

Promotieklasse C

VELO heeft in een middenmootduel de punten moeten laten aan tegenstander VCS. De Wateringse ploeg verloor na een spannende wedstrijd met 3-2 . VCS won de eerste set met 25-15, waarna VELO de twee volgende sets wist te winnen (25-22 en 30-28). De vierde set ging toch naar VCS (25-20). In de laatste set was VCS duidelijk te sterk getuige de 15-6 winst. Door de nederlaag is VELO één plaats gezakt op de ranglijst en staat nu zesde. VCS is één plaats gestegen en staat nu vijfde.

Regiodivisie B

VELO behaalde een belangrijke overwinning in de onderste regionen. Hekkensluiter Punch werd in Wateringen met 4-0 verslagen. De setstanden waren 25-19, 25-18, 25-21 en 25-20. VELO staat nu negende met 29 punten uit 15 wedstrijden.