Archief

Zondagvoetbal: stand 3e klasse C op kop

In de zondag derde klasse C is de stand op de ranglijst op haar kop gezet door het terugtrekken van Wanica Star.

De Haagse ploeg heeft een gering aantal selectiespelers tot haar beschikking om het seizoen op een fatsoenlijke manier af te maken. Voor Wanica Star is het terugtrekken wrang aangezien de club vorig seizoen promoveerde naar de derde klasse. Op zaterdag houdt de club wel haar standaardelftal in de competitie.

Het terugtrekken van Wanica Star heeft invloed op de stand op de ranglijst. Schipluiden verliest drie punten, maar blijft wel koploper. Den Hoorn raakt haar tweede plaats kwijt door het verlies van zes punten. VCS staat nu tweede met vier punten achterstand op Schipluiden. Den Hoorn staat nu vijf punten achter Schipluiden waar het eerst twee punten achter stond. Verburch raakte eveneens zes punten kwijt en heeft nu vijf punten voorsprong op de nummer 12 van de ranglijst, dit was negen punten. De elfde plaats geeft recht op promotie/degradatiewedstrijden.

Het leed in deze klasse is waarschijnlijk nog niet geleden aangezien VCS, GSC Esdo en Wateringse Veld door de KNVB zijn stilgezet. Hierdoor worden morgen maar drie competitie duels in deze klasse gespeeld.

Categorieen:
Wateringen Algemeen