Archief

Bestuursleden WWV maken plaats voor jong bloed

Voorzitter Toon Kleyberg en penningmeester Frans van der Hout hebben woensdagavond tijdens een algemene ledenvergadering allebei afscheid genomen van wielervereniging Westland Wil Vooruit (WWV). Beide bestuursleden hebben aangegeven ruimte te willen maken voor jonge mensen met frisse ideeën die kunnen bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen.

Woordvoerster Willy Leezer laat weten dat de club het 'heel erg jammer' vindt dat beide heren zijn gestopt. "Ze hebben de vereniging in de afgelopen jaren echt vlot getrokken. We hebben een nieuw geasfalteerd parcours, nieuwe sponsoren en een vernieuwde accommodatie," reageert Leezer.

Het is de tweede keer in een half jaar tijd dat WWV bestuursleden ziet vertrekken. In november vorig jaar zag de club ook al Nelian Hofstede verdwijnen op haar positie als secretaris. Zij gaf toen aan het te druk te hebben met andere werkzaamheden.

De werkzaamheden van de vertrokken bestuursleden worden vanaf nu overgenomen door een commissie met alle voorzitters van de verschillende afdelingen binnen de vereniging. "Deze commissie is op dit moment bezig met het maken van functieprofielen," laat Leezer weten. "De commissie zal vervolgens zelf op zoek gaan naar kandidaten."

Volgens Leezer zullen de nieuwe bestuursleden zich in ieder geval moeten inzetten voor ontwikkelingen op het gebied van social media. Op die manier hoopt WWV haar jeugdleden meer aan zich te kunnen binden. Verder zegt zij dat de club geen termijn heeft waarbinnen er een nieuw bestuur moet worden samengesteld.

Categorieen:
Westland Algemeen