Archief

Aanhoudingen na inbraak in supermarkt De Lier

Drie jongens zijn in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden op verdenking van inbraak bij een supermarkt aan de Hoofdstraat in De Lier.

De politie kreeg om 3.15 uur een melding dat er zou worden ingebroken bij de supermarkt. Toen agenten de straat inreden, troffen zij daar een auto aan waarvan de portieren openstonden. Opvallend was, dat naast de auto een kluis stond. Toen de agenten de auto naderden, zagen zij drie jongens hard wegrennen naar de achterzijde van de supermarkt. De drie stapten daar op een klaarstaande scooter en reden weg.

Agenten zagen korte tijd later in de omgeving een auto rijden met daarin drie jongens die aan het signalement voldeden. Deze drie, in de leeftijd van 17, 19 en 20 jaar en afkomstig uit De Lier en Maassluis, werden aangehouden.

In de auto waarin zij zaten werden inbrekerswerktuigen en een portofoon aangetroffen. De auto die in de Hoofdstraat met openstaande portieren was aangetroffen, bleek een week eerder te zijn gestolen. De agenten namen de twee auto's in beslag.

Categorieen:
De Lier Maassluis Algemeen