Archief

Bestuursleden weg bij DOS Monster

Gymnastiek- en turnvereniging DOS Monster zal de komende maanden afscheid moeten nemen van twee bestuursleden. Secretaris Ageeth Kroon heeft de club laten weten eind deze maand naar het buitenland te vertrekken en bestuurslid Wido Kruijswijk legt in juni zijn functie neer op de post van Personeel en Organisatie 'wegens toegenomen werkdrukte'.

Beide bestuursleden waren bijna een jaar actief voor de vereniging. "We vinden het jammer dat ze weggaan, maar we begrijpen hun keuze," reageert woordvoerder Simone Jordens namens het bestuur.

Het is niet de eerste keer dat de Monsterse vereniging te maken krijgt met een tekort aan bestuursleden. "Wij willen heel graag professionaliseren, maar dan zijn er wel mensen nodig die de organisatie kunnen leiden. Met dit bestuur begon het eindelijk goed te lopen. Een aantal jaren terug was dat wel anders. Toen draaide de club op minimale kracht."

Op de post van vertrekkend bestuurslid Kruijswijk ziet DOS Monster het liefst een hoofdtrainer of een oud-trainer komen. "Het zou fijn zijn als daar iemand komt te zitten die affiniteit heeft met de sport. De communicatie tussen het bestuur en de trainers zou op die manier beter kunnen verlopen en daar hebben we echt behoefte aan," aldus Jordens.

Categorieen:
Monster Algemeen