Archief

VVV-loket terug in Maassluis

Na vijf jaar van afwezigheid beschikt Maassluis sinds zaterdag weer over een VVV-loket. Wegens bezuinigingen moest in 2007 het VVV-kantoor in de stad zijn deuren sluiten, maar doordat fietsenspeciaalzaak Van Kortenhof het initiatief op zich heeft genomen, is er voor bezoekers aan Maassluis weer een punt waar alle activiteiten en bezienswaardigheden zijn verzameld.

Op de opening kwamen enkele honderden mensen af, onder wie 250 mensen die kaartjes hadden gewonnen voor een historische stadswandeling. Zij mochten van geluk spreken, want er waren zeker 400 aanmeldingen.

Het VVV-agentschap is vooral een trefpunt waar informatie en activiteiten in en rondom de stad op digitale wijze te vinden is. In de winkel staat een wand met allerlei folders en zal er altijd iemand aanwezig zijn om de bezoeker te voorzien van informatie, maar centraal staat een groot scherm.

Op het scherm is een databank te raadplegen waarin onder meer informatie is te vinden over restaurants, winkels, evenementen en activiteiten. Daarnaast staat de website www.vvvmaassluis.nl centraal en zal het VVV-agentschap gebruik gaan maken van de 'Zuid-Holland app' en de 'Layar app' voor op de mobiele telefoon.

Categorieen:
Maassluis Algemeen