Archief

Overige sporten: winst The Hookers

Rugby

The Hookers behaalde de vierde overwinning van het seizoen in de ereklasse. De ploeg uit Hoek van Holland wist op eigen veld Utrechtse RC te verslaan. De Hoekse ploeg nam een 13-0 voorsprong waarna de Utrechters pas tot score kwam (13-3). Verder dan negen punten kwamen de bezoekers niet. The Hookers scoorde nog 11 keer en wonnen met 24-9. The Hookers blijft achtste en blijft komend seizoen in de ereklasse mede door het wegvallen van REL.

Volleybal



Heren

Regiodivisie B

VELO speelde een mooi wedstrijd tegen het derde team van Visade uit Voorburg, maar kon het gat met Visade op de ranglijst niet kleiner maken. De Wateringers staan voorlaatste in hun afdeling. VELO verloor het duel na een goede inhaalrace nipt met 3-2. De Wateringers verloren de eerste twee sets, vochten zich terug en wonnen de daaropvolgende twee sets. In de vijfde en beslissende set kon Visade het tij keren en won de thriller. De setstanden waren 17-25, 11-25, 25-20, 25-22 en 12-15.

Dames

Promotieklasse C

VELO kwam in eigen zaal niet tot winst tegen Kratos'08. De bezoekers, de nummer twee van de ranglijst, won in Wateringen met 4-0. De setstanden waren 14-25, 22-25, 17-25 en 22-25. De Wateringse dames staan nu vijfde op de ranglijst. Komende donderdag speelt VELO uit tegen VCS.

Basketbal

Dames

Regio eerste klasse B


Westland Stars heeft zich hersteld van de nederlaag tegen Divine. In Zoetermeer wonnen de 's-Gravenzandse dames met 50-40 van Zoebas. Westland Stars blijft tweede achter koploper Divine dat vier punten voorsprong heeft met één wedstrijd minder op de teller.