Archief

Start aanleg rotonde Strandweg/Langeweg

Gemeentewerken Rotterdam start maandag 5 maart in Hoek van Holland met de aanleg van een rotonde op de kruising van de Strandweg, Langeweg en Dirk van den Burgweg. Het werk bestaat uit onder meer het verwijderen van de oude verbinding en het aanbrengen van bestrating, het vervangen van riolering en het aanleggen van kabels en leidingen door nutsbedrijven.

Intussen is er alvast een extra verbinding aangelegd tussen de Strandweg en de Langeweg, omdat de complete oude verbinding verdwijnt. Dit betekent voor het verkeer komende vanaf de Maasdijk, dat er bij de Schelpweg gekozen moet worden voor een omleiding over de Strandboulevard of een omleiding via de Harwichweg richting centrum.

Verkeer komende vanaf de Strandweg kan via de 'by-pass' naar het centrum rijden. Verkeer vanaf de Strandweg richting de Maasdijk moet gebruik maken van Strandboulevard en Schelpweg of over de route via de by-pass, Harwichweg, Dirk van den Burgweg.

Overigens worden er de komende maanden ook werkzaamheden uitgevoerd aan de kop van de Badweg, de Hoekse Hillweg en de Concordiastraat.