Ook Excelsior Maassluis naar kwartfinale

Naast FC 's-Gravenzande bekert ook voetbalvereniging Excelsior Maassluis verder. De ploeg van Demis Xanthopoulos won met 2-1 van SHO uit Oud-Beijerland. De 'Tricolores' pakten door de winst een ticket voor de kwartfinale van het KNVB bekertoernooi voor district West II.

In de eerste helft kwamen beide teams één keer tot scoren. De thuisploeg deed dat na een dik half uur, maar vijf minuten voor de thee trokken de bezoekers de stand alweer gelijk (1-1). In de tweede helft bleef het lange tijd bij die treffers. Pas in de 88ste minuut besliste Excelsior Maassluis alsnog de wedstrijd: 2-1.

Ook FC 's-Gravenzande bereikte dinsdagavond de kwartfinale. De ploeg versloeg in eigen huis hoofdklasser Quick Boys met 5-4.