Archief

Glotzbach wordt trainer SC Monster

Marten Glotzbach wordt de hoofdtrainer van de nieuwe fusieclub Sportclub Monster. Maandagavond kwamen hij en het bestuur van de club tot overeenstemming.

Per seizoen 2012-2013 smelten SV Polanen en VV Monster samen. In de race om het hoofdtrainerschap van de nieuwe club werden er gesprekken gevoerd met vier kandidaten. Naast Marten Glotzbach waren dat Corné van Doorn, Frenk van der Kley en Martin Klomp. Uiteindelijk viel de keuze op Monstenaar Glotzbach.

Glotzbach is nu nog trainer van de Naaldwijkse zondaghoofdklasser Westlandia. Komend seizoen wacht hem in Monster de taak om van de twee selecties één team te smeden. De club zegt dat de spelers van de fuserende clubs nauw betrokken zijn geweest bij de gesprekken en de beslissing.

Verder laat het interimbestuur van de aanstaande fusieclub weten, dat Glotzbach het beste aansloot op het functieprofiel. "Hij heeft een mooi CV en hij heeft twee dochters bij Polanen spelen en is daarom al bekend op dit terrein. Verder zochten wij iemand van wie wij denken dat hij van twee clubs één sterk geheel kan smeden. Wij denken dat Glotzbach perfect aanvoelt hoe dat zou moeten," reageert de huidige voorzitter van VV Monster, Jan Boon.

VV Monster en SV Polanen spelen nu in derde klasse zaterdag. Glotzbach: "Sportclub Monster gaat volgend seizoen op alle fronten in de aanval. Ik vind het interessant om mee te helpen een nieuwe club op te bouwen. We gaan op zoek naar kwaliteit."

Categorieen:
Monster Naaldwijk Algemeen