Archief

Maassluis in teken van Cruyff Kampioenschap

Jongerenwerk Welzijn E25 organiseert op woensdag 28 maart een voorronde van het Cruyff Courts Kampioenschap voor teams van 6 tegen 6. Dat gebeurt in opdracht van de gemeente Maassluis.

De organisatie, die verantwoordelijk zal zijn voor het evenement, zet zich normaal gesproken ook al in voor jeugd en jongeren in het Westland, Maassluis, Midden-Delfland en Hoek van Holland. Jongerenwerkers van deze stichting organiseren inlopen, workshops en sportieve activiteiten. Welzijn E25 zal de activiteit samen organiseren met stichting Ummah Wahidah.

Zowel jongens- als meisjesteams kunnen zich nog inschrijven voor het evenement dat op 28 maart van 13.00 tot 17.00 uur op het Cruyff Court in het Van Beethovenpark in Maassluis zal plaatsvinden.

Het beste team van Maassluis zal uiteindelijk doorgaan naar de kwartfinale die op 11 april zal worden afgewerkt. De landelijke finale vindt vervolgens plaats op 2 juni in Amsterdam, waar er zal worden gestreden om de titel 'Cruyff Courts Kampioen van Nederland 2012'. De winnaar mag vervolgens mee op reis naar het Poolse plaatsje Krakow waar het Nederlands Elftal enkele dagen voor het EK een speelveldje van de Cruyff Foundation zal openen.