Archief

Jongeren aangehouden tijdens stappen

Meerdere jongeren zijn zondag in alle vroegte op verschillende plaatsen in Naaldwijk aangehouden op verdenking van mishandeling en vernieling na een avondje stappen.

Een 19-jarige Naaldwijker werd om 01.40 uur aangehouden in de Havenstraat in Naaldwijk, omdat hij een 18-jarige 's-Gravenzander had mishandeld. De man had rake klappen gekregen, waarbij een aantal tanden uit zijn mond werd geslagen. De Naaldwijker zit nog vast. Hij is maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Niet veel later werd een 16-jarige jongen uit Kwintsheul in dezelfde Naaldwijkse straat aangehouden, omdat hij een 16-jarige Wateringer had mishandeld. De Heulenaar is na verhoor heengezonden, hij moet zich binnenkort bij de rechter verantwoorden.

Om 05.45 uur hielden agenten twee jongens, 16 en 17 jaar uit 's-Gravenzande, aan voor vernieling van een aantal fietsen op de Verdilaan in Naaldwijk. Op camerabeelden was te zien geweest dat een groep jongeren bij de fietsen stond en dat een aantal van hen op de fietsen stonden te springen. De jongens zitten nog vast. Een 15-jarig meisje uit Monster werd eveneens aangehouden, omdat zij geen identiteitsbewijs bij zich had.