Archief

Overige sporten: winst DC Westland en CKC Maassluis

Dammen

Damcombinatie Westland behaalde de tweede overwinning op rij. In eigen huis waren de Westlanders te sterk voor het tweede team van Dordrecht: 13-7. Vier van de tien dammers behaalden een overwinning en vijf dammers speelden gelijk. De Westlandse dammers staan nu vijfde op de ranglijst met 12 punten uit 10 wedstrijden.

Korfbal

Alleen voor CKC Maassluis stond een wedstrijd op het programma. De overige regioploegen waren vrij.

Tweede klasse I

CKC Maassluis behaalde een makkelijke overwinning op ONDO. De bezoekers uit Middelburg zijn door deze nederlaag gedegradeerd. Voor CKC Maassluis is het afwachten of de overwinning voldoende is om nog een gooi te doen naar de titel. Koploper Swift heeft 19 punten uit 12 wedstrijden. De achterstand van CKC Maassluis bedraagt twee punten uit evenveel wedstrijden. Valto staat in punten gelijk met de koploper, echter met één wedstrijd meer te hebben gespeeld.

Basketbal

Dames

Regio eerste klasse B


Sonneveld Voogd Stars moet voorlopig afhaken in de titelstrijd. In een rechtstreeks duel tegen mede-titelkandidaat Divine verloren de Westlandse dames met 51-45. De Rotterdamse koploper heeft nu vier punten voorsprong op Westland Stars.