Archief

Trainerscarrousel voetbal op volle toeren

De trainerscarrousel in de voetbalregio heeft de afgelopen maanden behoorlijk wat overuren gedraaid. Hieronder vindt u nog eens een overzicht per club met wat er op trainersgebied gebeurde of gaat gebeuren:



SV Den Hoorn: Harry Biemans is ook volgend hoofdcoach van het eerste elftal. Zijn contract werd met een jaar verlengd.



Excelsior Maassluis: Demis Xanthopoulos en de 'Tricolore' gaan aan het einde van dit seizoen uit elkaar. De trainer denkt dat hij niet over de juiste papieren kan beschikken voor aanvang van het volgende seizoen. Cesco Agterberg zal hem opvolgen.



SV Honselersdijk: De samenwerking met Piet Boon werd voor een jaar verlengd.



HVC'10: Henk Boon kreeg geen contractverlenging. Boon wilde een meerjarig contract. HVC bood hem een contract voor een jaar aan. "Onze financiële toekomst is onzeker," zei voorzitter Piet van der Wel. Bert de Best wordt de nieuwe trainer.



FC 's Gravenzande: Frank Kuijl stopte halverwege december vorig jaar vanwege 'tegenvallende resultaten'. Reinier van Mierlo werd interim-trainer. De plaatselijke FC kan volgend jaar rekenen op het hoofdtrainerschap van Robin Knoester.



KMD: De club heeft het contract met Roy Wasmus voor een jaar verlengd.



Lyra: Jos van der Helm is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij de club. Zijn contract werd verlengd met een jaar.



VV Maasdijk: Ook Maasdijk verlengde de samenwerking met Martin Vermeer voor een jaar.



VV Monster: Henk Baggerman gaat weg bij Monster. De club fuseert volgend seizoen met Polanen en gaat dan Sportclub Monster heten.



MSV'71: Eric Tanis stopte begin december bij de club uit Maassluis, omdat beide partijen het niet eens werden over de invulling van zijn werkzaamheden als technisch verenigingscoördinator. Henk Boon wordt volgend seizoen de nieuwe trainer.



MVV'27: Het contract met trainer Pim van den Hoorn werd met een jaar verlengd.



Naaldwijk: Edgar Kuntz kon niet rekenen op contractverlenging. Martin de Graaf zal na de zomer de nieuwe trainer zijn van de club.



SV Polanen: Wim Baggerman vertrekt bij Polanen. Deze club fuseert volgend seizoen met Monster.



Quintus: Dick Boerenboom zag een grotere uitdaging bij de Haagse tweedeklasser DUNO. Wim Baggerman zal komend voetbaljaar aan het roer staan bij de ploeg uit Kwintsheul.



VV Schipluiden: Piet Doorn gaat niet verder bij Schipluiden. Hij was er vijftien jaar hoofdtrainer. Edgar Kuntz zal komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer worden van de club.



VDL: Peter Broekman gaat niet verder met VDL. Hij promoveerde met de club wel naar de tweede klasse. Volgend seizoen wordt Arwin Verburgh de trainer.



VELO: Het contract met Cees Tempelaar werd met twee jaar verlengd.



Verburch: Verlengde het contract met Chris Hogeweij voor één jaar.



Westlandia (za): Patrick Fieret verlengde de samenwerking voor één jaar.



Westlandia (zo): Marten Glotzbach kreeg geen contractverlenging bij Westlandia. "Als mens is hij verder prima en correct, maar er overheerst bij sommige mensen toch een gevoel dat er een nieuw persoon voor de groep moet komen," verklaart voorzitter Stefan Kester. Rob Meppelink wordt komend seizoen de nieuwe trainer.