Archief

Nog vier kandidaten trainerschap SC Monster

Er zijn nog vier kandidaten in de race voor het hoofdtrainerschap van de toekomstige fusievereniging Sportclub Monster. Het ad-interim bestuur van de voetbalvereniging kreeg in totaal meer dan tien sollicitaties binnen voor de functie, maar voert nu alleen nog gesprekken met Marten Glotzbach, Corné van Doorn, Frenk van der Kley en Martin Klomp.

"We waren blij verrast over het niveau van de trainers die bij ons solliciteerden," laat voorzitter Jan Boon van VV Monster weten. De naam Glotzbach wordt het meest genoemd op Sportpark Polanen. Hij woont niet ver van het sportcomplex en is op dit moment nog werkzaam als hoofdtrainer bij hoofdklasser Westlandia(zo) in Naaldwijk.

Corné van Doorn staat aan het roer bij de Haagse topklasser HBS, maar zijn contract daar wordt na dit seizoen niet verlengd. Vorig seizoen werd hij ongeslagen kampioen in de tweede klasse met voetbalclub VELO.

De derde in de race voor het hoofdtrainerschap van de fusieclub is Frenk van der Kley. Hij was drie jaar geleden werkzaam bij Hoekse Boys en vertrok dit seizoen bij eersteklasser Rijnvogels uit Katwijk.

Ook Martin Klomp maakt nog kans op de functie. Hij maakt dit seizoen nog af bij zondaghoofdklasser Nieuwenhoorn in Hellevoetsluis. Met die club werd hij drie jaar geleden kampioen van de eerste klasse. Dat was vooral bijzonder, omdat het zijn eerste seizoen bij de club was.

Begin volgende week zal bekend worden wie komend seizoen de scepter gaat zwaaien bij het eerste team van de fusieclub.

Categorieen:
Monster Naaldwijk Algemeen