Archief

Ongerustheid over Lierse feesten

Het blijft onrustig in de Lierse feestgelederen. Onder de alarmerende naam 'Red De Lierse Feesten' is onlangs een Facebook-pagina geopend, waarvan inmiddels zo'n 300 mensen vriend zijn geworden. Het Oranje Comité heeft nadrukkelijk afstand genomen van dit initiatief.

De initiatiefnemers achter de Facebook-pagina benadrukken, dat zij gedreven worden "door bezorgdheid over de huidige ontwikkelingen binnen het Oranje Comité". Zij doen een oproep aan de mensen die deze bezorgdheid delen, om zich aan te sluiten bij dit sociale medium.

"Wij nemen afstand van de inhoud en stemmingmakerij op dit Facebook", stelt voorzitter Piet Voskamp op de website van het Oranje Comité. Hij bevestigt, dat er vier bestuursleden zijn opgestapt vanwege verschil van inzicht in het te voeren beleid.

Voskamp zegt verder, dat de overgebleven comitéleden zich confirmeren aan de zeven jaar geleden ingezette weg. "We zijn hard op zoek naar medewerkers op projectbasis of voor een bestuursfunctie. Vooralsnog gaan alle activiteiten tijdens de april/mei-feesten en de BraDeLierweek gewoon door", aldus Voskamp.

Categorieen:
Algemeen