Archief

Jongens bedreigd, mishandeld en beroofd

Twee 14-jarige jongens uit Wateringen zijn zondagmorgen om 01.20 uur op de Heulweg ter hoogte van voetbalvereniging KMD bedreigd, mishandeld en beroofd. De recherche stelt een onderzoek in en zoekt daarbij getuigen.

De jongens fietsten op de Heulweg, toen zij werden aangesproken door vier jongeren. Die bedreigden het duo en eisten hun telefoons op. Na de weigering werd een van de slachtoffers in de bosjes geduwd. Ook werd een van hen van zijn geld beroofd.

Van de verdachten is het volgende signalement bekend: vier blanke jongens van ongeveer 16-18 jaar oud. Eén van hen was lang, droeg een lange donkere glimmende jas en had lang haar dat onder zijn capuchon zichtbaar was. De overige jongens droegen zwarte kleding met capuchons. Ze reden alle vier op een eigen fiets.

Bent u getuige geweest van deze bedreiging of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan

0800-7000.