Overige sporten: Smash en Salamanders gelijk

Dammen

Damcombinatie Westland behaalde een mooie zege op subtopper DEZ Reeuwijk . De Westlandse dammers wonnen vijf van de tien partijen en speelde één keer remise, waardoor een 11-9 zege op het wedstrijdformulier kwam te staan. De Westlandse ploeg staat zesde met 10 punten. Koploper is het derde team van Van Stigt Thans met 16 punten.

Tafeltennis

Tweede divisie C

De streekderby tussen Smash en Salamanders is geëindigd in een gelijkspel. Smash blijft door dit resultaat tweede staan met 18 punten. Koploper is Arnemuiden met 23 punten. Salamanders wacht nog steeds op de eerste zege van de competitie en staat voorlaatste met 11 punten.

Volleybal

In de regiodivisie B speelde VELO de wedstrijd tegen NOVO en verloor met 1-3. De Wateringers startten goed aan het duel en wonnen de eerste set met 25-15, waarna de bezoekers de volgende twee sets (25-21 en 25-9) vrij gemakkelijk wisten te winnen. In de vierde set bleef het lang spannend of VELO een punt over zou gaan houden, echter NOVO won de set nipt met 25-23. Door deze nederlaag blijft VELO elfde staan in haar klasse.

In de promotieklasse C bleek VELO niet opgewassen tegen koploper Zovoc. De Wateringse dames gingen met 4-0 onderuit. Dit is op zich niet verassend want Zovoc had in de voorgaande vijftien wedstrijden maar 8 sets weggegeven aan haar tegenstanders. Zelf had de koploper 57 sets gewonnen. Ondanks de nederlaag kon VELO toch redelijk meekomen met de koploper: 18-25, 17-25, 13-25 en 25-27. VELO staat zesde in haar klasse.

Basketbal

Rayon tweede klasse C

Westland Stars heeft op de overwinning van vorige week op Green Eagles geen vervolg kunnen geven. De 's-Gravenzandse ploeg verloor in de Maasstad van Rotterdam-Zuid met 76-65. Westland Stars staat laatste met twee punten uit vijf wedstrijden.

Regio eerste klasse B

Westland Stars herstelde zich na de nederlaag van vorige week van Divine. In de Westlandhal wist Westland Stars met 37-24 te winnen van Flax Field Flight. Voor de 's-Gravenzandse ploeg was het de derde overwinning van de voorjaarscompetitie en behoudt het de toppositie in haar klasse.