Archief

Mogelijk besloten presentaties gemeentehuis

De commissie Bestuur van de gemeenteraad Westland komt dinsdagavond opnieuw bijeen om zich te oriënteren op de aanpak voor de nieuwe huisvesting van de gemeentelijke organisatie. Mogelijk zullen één of meer agendapunten niet in openbaarheid worden behandeld.

De commissie begint om 19.00 uur in een openbare zitting, waarbij zij aan het begin van de vergadering zal beslissen of en wat er in beslotenheid wordt behandeld. Aan het begin wordt de gelegenheid geboden aan initiatiefnemers uit de Westlandse samenleving om hun plannen en ideeën aan raad en college te presenteren.

In de vergadering van afgelopen woensdagavond werd bekendgemaakt, dat er twee plannen zijn waarvan de initiatiefnemers deze nog niet in een openbare bijeenkomst willen presenteren. Diverse fracties hebben daar problemen mee, mede omdat zij nog niet weten wat precies de redenen zijn om die presentaties in beslotenheid te doen. Het gaat overigens om plannen waarvan de inhoud ook nog niet bij het college van B en W bekend zou zijn.

Categorieen:
Westland Algemeen