Archief

Prinses Máxima in Poeldijk

Prinses Máxima is precies om 9.00 uur gearriveerd bij De Leuningjes in Poeldijk om daar de derde editie van de beursvloer van Westland On Stage te openen. Bij Westland On Stage gaan leerlingen van het VMBO in gesprek met functionarissen uit het bedrijfsleven om beroepen te leren kennen.

Als de leerling interesse heeft in een bepaald beroep, maakt hij of zij op die beursvloer met een beroepsbeoefenaar een afspraak voor de zogeheten Doe Dag. Op genoemde dag, die dit jaar op 23 februari wordt gehouden, bezoeken leerlingen diverse bedrijven en krijgen zij een reëel beeld van beroepen.

De leerlingen zijn vooraf op school voorbereid op de ontmoeting met beroepsbeoefenaren door middel van een netwerk-training en het maken van visitekaartjes. Ook hebben zij de beroepenlijst van de aanwezige functionarissen op de Beursvloer bestudeerd en een top 3 samengesteld.

Leerlingen die tussen 9.00 en 10.00 uur op de Beursvloer zijn, zijn van de scholen ISW Irenestraat (2e klas, 13/14 jaar) en Lentiz Floracollege (3e klas, 14/15 jaar).

Categorieen:
Poeldijk Westland Algemeen