Archief

Wollebrandcross genomineerd voor verkiezing

Het hardloopevenement de Wollebrandcross is genomineerd voor de titel 'Leukste hardloopevenement van het Jaar'. De organisatie van het evenement zal op een originele, ludieke en effectieve manier zoveel mogelijk stemmen moeten verwerven om in aanmerking te komen voor een Running Award.

Via de website hardloopevenementvanhetjaar.nl kunnen mensen stemmen op alle hardloopevenementen die in Nederland plaatsvinden. Al deze evenementen zijn ingedeeld in verschillende categorieën. De categorieën zijn gerangschikt op basis van deelnemersaantallen die variëren van meer dan één tot meer dan 10.000 deelnemers. Op basis van de criteria als sfeer, parcours, organisatie en prijs- en kwaliteitsverhouding wordt er bij het uitbrengen van een stem om een beoordeling gevraagd op een schaal van één tot tien. Om zowel kleine als grote evenementen gelijke kansen te geven, wordt het totaal van alle cijfers gedeeld door het aantal deelnemers dat aan het evenement heeft deelgenomen.

Door te stemmen kunnen mensen kans maken op verschillende prijzen. Tevens zullen sponsoren van de verkiezing per stem vijf eurocent aan goede doelen als Kika, het Rode Kruis of de Hartstichting doneren.

Categorieen:
Algemeen