Archief

Politie Maassluis zoekt eigenaar gestolen sieraden

De politie in Maassluis is op zoek naar de eigenaar van sieraden die zijn aangetroffen in de zakken van een inbreker die op 20 december jl. op heterdaad werd betrapt. Getuigen zagen de inbreker bij de flat aan het Dennendal via een balkon klimmen naar de vijfde etage. Hierop belden zij direct de politie.

De politie belde aan bij het betreffende appartement, waarop een bewoner open deed. Deze had niks vreemds gehoord. Toen agenten de slaapkamer betraden, zagen zij sieraden op het bed liggen. Zij doorzochten de kamer en bij het openen van een kast troffen zij daarin de inbreker aan. Deze werd aangehouden en gefouilleerd. Hierbij het troffen de agenten meerdere sieraden aan in de zakken van de inbreker. De dader is een bekende van de politie en zit nog steeds vast.

Van een aantal van de aangetroffen sieraden is al achterhaald wie de eigenaar is, maar er zijn nog sieraden waarvan de herkomst nog niet duidelijk is. Wie denkt eigenaar te zijn van de sieraden kan zich bij de politie melden door te bellen met 0900-8844.

Categorieen:
Maassluis Algemeen