Archief

Inbraak bij juwelier in Wateringen

Twee nog onbekende mannen hebben in de nacht van woensdag op donderdag toegeslagen bij juwelier Nottet aan de Herenstraat in Wateringen. Door het uitnemen van een glaswand van ruim twee bij anderhalve meter, verschaften de dieven zich toegang aan de achterzijde van het pand, grenzend aan het Liesveld.

In de zaak zijn meerdere vitrines met daarin diverse sieraden en horloges, met een breekwerktuig vernield. Het is onbekend wat de dieven precies hebben meegenomen, al vermoedt de juwelier dat dat niet heel veel is. Ook zouden de dieven de duurdere horloges en sieraden hebben laten liggen.

Volgens de politie is de eerste verdachte een blanke man met een lengte van tussen de 1,75 en 1,80 meter lang. Hij droeg een zwart jack met capuchon over het hoofd, een blauwe spijkerbroek en donkerkleurige schoenen. Onder de jas droeg hij een blauwe trui of jack waarvan de kraag voor zijn mond zat. De tweede verdachte is tussen de 1,65 en 1,70 m lang. Hij droeg dezelfde kleding als de langere man.

Politie vraagt personen met informatie contact op de nemen met de politie op 0900-8844. Dat kan ook anoniem op 0800-7000.

Categorieen:
Wateringen Algemeen