Archief

Discussie over islamitisch centrum duurt voort

De raadsfractie van Maassluis Belang wil van het college van B en W weten of ook achter de garage van het islamitisch centrum aan de P.J. Troelstraweg is gecontroleerd op activiteiten die niet stroken met het bestemmingsplan.

Eerder deze maand bezocht de gemeente het pand, na klachten van omwonenden die stellen dat er wel degelijk activiteiten plaatsvinden die buiten het bestemmingsplan vallen, met name in een gedeelte achter de garage.

Dit hebben de bewoners tijdens een vergadering met de gemeente en de Stichting Islamitisch Centrum voorgelegd, met foto's als bewijs. Daarop was te zien hoe ouders hun kinderen via een zijdeur de achterkant van het centrum binnengingen. De bestuursleden van de stichting bleven tijdens de vergadering echter ontkennen dat er activiteiten buiten het bestemmingsplan plaatsvonden.

Maassluis Belang wil verder weten of het klopt dat er zondagmiddag 29 januari ook nog een bezoek geweest is geweest van een controlerend ambtenaar, op hetzelfde moment dat er een groep kinderen aanwezig was in het pand.

Categorieen:
Maassluis Algemeen