Archief

Mohunlol tot eind seizoen trainer MSV'71

Arnold Mohunlol neemt voorlopig de taken als hoofdtrainer over bij het eerste elftal van voetbalvereniging MSV'71. Dat maakte de technische commissie van de club dinsdagavond bekend. Hij neemt hiermee de taak over van de in december vertrokken trainer Eric Tanis. René van Antwerpen zal terugkeren als assistent-trainer.

De club kwam vorige week donderdag naar eigen zeggen in de 'problemen' toen interim-hoofdtrainer René van Antwerpen aangaf weer terug te willen naar zijn oorspronkelijke functie als assistent. ''We hebben er toen voor gekozen om Arnold tot het eind van het seizoen als hoofdtrainer aan te stellen. Wij kennen hem al heel lang en hebben veel vertrouwen in zijn voetbal knowhow en trainerscapaciteiten. Wij weten dat hij veel meer is dan een voortreffelijke sfeermaker,'' legt technisch coördinator Mike Warnaar uit namens de club.

De 46 jarige Mohunlol was als speler actief bij Jong Sparta, Excelsior-Maassluis, PPSC, VDL en MSV'71. Na zijn actieve voetballoopbaan behaalde de kersverse oefenmeester zijn UEFA-C trainersdiploma en trainde hij bij MSV diverse selectie-elftallen. Ook was hij actief als assistent-trainer toen zijn broer Marlon de scepter zwaaide bij het vlaggenschip van de Maassluise vereniging.

Een specifieke opdracht heeft Mohunlol niet mee gekregen, maar de club rekent er wel op dat de zaterdagploeg kan blijven meedraaien in de subtop van de derde klasse C. Op donderdag 26 januari zal de nieuwe trainer voor het eerst voor de groep staan, waarna de ploeg op zaterdag een uitwedstrijd speelt tegen FC Maense.

Categorieen:
Maassluis Algemeen