Archief

Verwarde man bekende van politie

De agressieve man die dinsdagmiddag in Honselersdijk door de politie is overmeesterd, is een 31-jarige Honselersdijker die als een veelpleger bekend staat. Politieagenten losten op de Noorduijnstraat een schot, nadat hij hen met een mes had bedreigd. De man raakte daarbij niet gewond.

Rond 13.50 uur was bij de politie de melding binnengekomen dat een verwarde en zeer agressieve man op de ruiten van een woning in de Noorduijnstraat sloeg. Kort daarvoor had de man al de wijkagent bedreigd.

Agenten gingen direct naar het adres toe. Daar aangekomen bedreigde de man hen met een mes. Nadat de man niet voldeed aan het bevel om het mes te laten vallen, gebruikten zij hun vuurwapen. De man raakte niet gewond en vluchtte de woning in.

Hij verschanste zich op zolder, waarna hij met behulp van politiehonden werd aangehouden. De man werd bij de aanhouding gebeten door een politiehond. Hij werd ter plaatste aan de beet behandeld en zit vast op het politiebureau, waar hij wordt verhoord.

Een getuige laat de WOS desgevraagd weten, dat de man gisteren naar de huisartsenpost was geweest, omdat hij mentale problemen had. Ook daar had hij zich al agressief gedragen.

Categorieen:
Honselersdijk Algemeen