Overzicht zondagvoetbal

In de Hoofdklasse A heeft Westlandia de vijfde thuisnederlaag in de competitie geleden. Tegen De Zouaven werd het 2-0. Door de nederlaag staat de ploeg nu tiende, met vijftien punten uit veertien wedstrijden.

In Wateringen boekte VELO een knappe en zwaarbevochten zege op ADO Den Haag. Hoewel ADO vooral in de tweede helft beter voetbal liet zien, waren het Marco van den Burg en Jeffrey Beukenholdt die de aanvallen van VELO effectief afrondden.

Schipluiden, dat na rust ontketend was, boekte een ruime zege op TAC '90. In dezelfde poule wisten ook Verburch (1-0 tegen BMT) en Den Hoorn (3-1 tegen ODB) te winnen. In de vierde klasse D was VV Naaldwijk minder fortuinlijk (1-2 verlies tegen Zoetermeer); Spaland speelde gelijk tegen Quintus (1-1).