Archief

Overige sporten: VELO eindigt als eerste

Badminton

Van Zundert/VELO heeft de reguliere competitie afgesloten als koploper. Dit betekent dat de Wateringers in de halve finale van de play-offs de "gemakkelijkste" tegenstander ontmoeten voor een plaats in de finale. Tegenstander in de halve finale is Dekker/Almere dat in de reguliere competitie twee keer door VELO verslagen. De winnaar speelt de finale tegen BC Duinwijck of BC Amersfoort.

VELO speelde de laatste competitiewedstrijd thuis tegen BC Amersfoort. De eerste wedstrijd werd al gewonnen door VELO. In de return liet VELO tegen de nummer twee van de ranglijst zien welke ploeg recht had op de nummer één positie: 6-2. VELO bleef in de reguliere competitie ongeslagen. De Wateringers wonnen zeventien duels en speelden één keer gelijk.

Dammen

Damcombinatie Westland opende het nieuwe kalanderjaar met een overwinning. Het tweede team van Samen Sterk stond op gelijke hoogte met de Westlandse dammers. Door een 14-6 overwinning nam DC Westland twee punten voorsprong op de concurrent in de middenmoot van de tweede klasse D.

Rugby

The Hookers kon in de ereklasse niet voor de tweede keer op rij stunten. In Hilversum bleek de koploper RC Hilversum een maatje te groot voor de debutant: 36-3. Door de nederlaag blijft The Hookers op de zevende plaats van de ranglijst staan.

Categorieen:
Westland Algemeen