Archief

Klepke gaat Quintus verlaten

Handbalcoach Jos Klepke gaat volgend seizoen niet verder als hoofdtrainer van de damesselectie van Quintus. Klepke heeft dat afgelopen donderdag aan de vereniging bekend gemaakt. Ook assistent-trainer Nicoleta Boriceanu van het tweede team maakte bekend dat zij eind dit seizoen haar functie neerlegt.

Klepke zei dat hij over de 'gemiddelde houdbaarheidsdatum' heen is en dat het daarom tijd is dat er een nieuw persoon voor de groep komt te staan. De trainer werkt dit jaar voor het zesde seizoen samen met zijn selectie en dat vindt hij te lang. Volgens hem stopt een trainer meestal na drie of vier jaar.

De oefenmeester gaf verder aan dat hij zelf weer toe is aan een nieuwe uitdaging en een andere omgeving. "Uiteraard ben ik nog wel volop gemotiveerd om dit seizoen tot een goed einde te brengen. We hebben alle doelstellingen namelijk nog binnen handbereik," liet hij weten. Zowel het eerst als het tweede damesteam van Quintus draait nog mee in het bekertoernooi en ook in de competitie liggen deze ploegen op schema.

Het bestuur en de begeleidingsgroep laten weten dat zij volledig begrip hebben voor de beslissingen. "Maar we moeten wel snel op zoek naar nieuwe trainers," reageerde teammanager Joke Lekkerkerk namens de club.

Categorieen:
Algemeen