Archief

Korfbal: Valto en ONDO missen aansluiting

Eerste klasse F

ODO blijft in de gevarenzone. De Maaslandse ploeg verloor in eigen hal van RWA met 19-14. Door deze nederlaag wist ODO geen aansluiting te krijgen met RWA dat nu vier punten voorsprong heeft. ODO staat zesde. De concurrenten in de degradatiestrijd, DES en Korbatjo, speelden tegen elkaar gelijk. De voorsprong van ODO op de nummer zeven is één punt. De voorsprong op hekkensluiter Korbatjo is drie punten.

Tweede klasse H

Dijkvogels deed wat het moest doen in de degradatieduel tegen Thor. In Maasdijk won Dijkvogels met 10-7. Hierdoor behield de Maasdijkse ploeg aansluiting met de middenmoot. Dijkvogels staat gedeeld zesde met vijf punten.

Tweede klasse F

Valto en ONDO lijken definitief de aansluiting met koploper CKC Maassluis te hebben verloren. Valto speelde de topper tegen Merwede en de Lierse ploeg verloor nipt met 20-19, waardoor Merwede de tweede plaats op de ranglijst overnam.

ONDO speelde eveneens een topper. In 's-Gravenzande was Swift de tegenstander. De bezoekers versloegen de thuisploeg met 12-11 en passeerden hierdoor ONDO op de ranglijst.

CKC Maassluis behaalde de vijfde overwinning van het seizoen. Tegenstander Ventura Sport werd met 20-16 verslagen. CKC Maassluis heeft twee punten voorsprong op Merwede en heeft één inhaalwedstrijd tegoed.