Archief

Broekman en VDL uit elkaar

Voetbalvereniging VDL Maassluis en hoofdtrainer Peter Broekman gaan volgend seizoen niet met elkaar verder. Dat heeft de club na overleg tussen beiden vrijdag bekend gemaakt. Na een samenwerking van twee seizoenen zal Broekman per 1 juni 2012 zijn functie neerleggen.

De trainer zal niet snel vergeten worden bij de Maassluise vereniging. Onder zijn leiding promoveerde de club afgelopen seizoen naar de tweede klasse. Dit seizoen draait het vlaggenschip echter minder goed. De ploeg staat momenteel op een negende plaats, maar VDL laat via de website weten dat Broekman er alles aan zal doen om het elftal dit seizoen in de tweede klasse te houden.

Verder laat de vereniging weten dat er vanuit het Westland en de regio Rijnmond al veel belangstelling is voor Broekman. "Maar de trainer wil geen overhaaste beslissing nemen. Hij wil in alle rust een beslissing nemen over zijn toekomst," reageert de club via de website.

Ook trainer Ed van der Most, die op dit moment de B-selectie onder zijn hoede neemt, zal na dit seizoen afscheid nemen van de club.