Archief

Excelsior M. legt trainer langer vast

Voetbalclub Excelsior Maassluis en trainer Demis Xanthopoulos zijn het eens geworden over een verlenging van het bestaande contract met minimaal een jaar. Voorwaarde is wel dat Xanthopoulos bij aanvang van het nieuwe seizoen over de juiste papieren zal moeten beschikken.

Na het trainingskamp van Excelsior Maassluis in het Spaanse Torremolinos zullen de definitieve afspraken op papier worden gezet en verder worden geformaliseerd.

Xanthopoulos begon bij de start van het huidige seizoen samen met Damien Hertog aan zijn tweede jaar als assistent-trainer bij Excelsior, maar werd na het vroegtijdige vertrek van Hertog naar Feyenoord, naar voren geschoven als hoofdtrainer. De KNVB verleende vervolgens dispensatie, omdat de Griek op dat moment met de cursus was gestart die hem het benodigde trainersdiploma moet gaan opleveren.

Met de beslissing om Xanthopoulos langer aan zich e binden, borduurt Excelsior Maassluis voort op het bestaande beleid om zoveel mogelijk eigen spelers en trainers op te leiden voor de hoofdmacht van de vereniging.

Categorieen:
Maassluis Algemeen