Archief

FloraHolland deelt boeketten uit

Naaldwijker Mark Zwinkels is deze week een van de honderd ontvangers van een boeket bloemen van FloraHolland. Hij ontving het boeket uit handen van vestigingsmanager Gijs Kok in het kader van de actie 'Deel een moment van geluk'.

FloraHolland zette deze actie op touw in het kader van haar honderdjarig bestaan. Bezoekers van de onlangs gehouden open dag werden uitgenodigd om een moment van geluk te delen. Zij kregen allemaal een bloem. Daaraan hing een kaartje waarop kon worden ingevuld met wie de ontvanger van de bloem een geluksmoment wilde delen, en waarom.

Duizenden kaartjes kwamen de afgelopen weken bij FloraHolland binnen. De honderd mooiste, meest ontroerende of bijzondere inzendingen worden beloond door bij de geadresseerden een dezer dagen een boeket te bezorgen.

Bij de overhandiging van het boeket aan Mark Zwinkels was ook zijn zus Monique aanwezig. Zij had het bewuste kaartje ingestuurd. Volgens haar verdiende Mark een moment van geluk, omdat hij de beste broer is die zij zich kan wensen en hij haar steunt en adviseert als dat nodig is.

Categorieen:
Algemeen